Стрілянина в Дніпрі: Поліція заарештувала двох нападників на АТОвців

Поліцією відкрито кримінальне провадження за статтею 115 "Умисне вбивство".

На місці злочину. Фото: КП в Україні.За результатами проведених слідчих дій заарештовано двох осіб, що брали участь у стрілянині на проспекті Гагаріна в Дніпрі. Про це розповів в.о. начальника ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області Олег Грозь, передають Патріоти України з посиланням на Інформатор.

Роль ще двох визначать в ході слідства, зазначив він.

У поліції з'ясували, що троє нападників - мешканці Дніпра. Ще один - громадянин іншої країни. Серед них є раніше судимі.

«Деякі з них раніше разом скоювали злочини. Ми також встановлюємо особи ще як мінімум трьох людей, які були задіяні під час перестрілки», - розповів Олег Грозь.

Кримінальне провадження відкрито за статтею 115 "Умисне вбивство". Санкція статті передбачає від 7 до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше потерпілий адвокат Едмонд Саакян розповів, як і чому сталася перестрілка.

"Військові туди ніколи не приходять": The Guardian дізнався, де в Києві ховаються від мобілізації

субота, 4 травень 2024, 14:47

Триває мобілізація в Україні, і в Києві є "острівець виживання" - житловий комплекс у заможному районі Києва, який не відвідують військові. Ухилянтів легше зловити у більш бідних районах, розповів 36-річний ІТ-менеджер Олександр, який спеціально переїх...

США нададуть Україні авіабомби, що самостійно наводитимуться на глушники GPS

субота, 4 травень 2024, 14:33

Пентагон уклав контракт з компанією Scientific Applications and Research Associates (SARA) на суму 23,5 мільйона доларів, який передбачає придбання сенсорів для пошуку засобів радіоелектронної боротьби Home-on GPS та інтеграцію голівок самонаведення зб...