Суд прийняв рішення щодо скандальних виборів мера Кривого Рогу

У задоволенні позову Юрію Мілобогу щодо невизнання результатів виборів у місті було відмовлено.

Юрій Вілкул. Фото:www.slovoidilo.ua

Дніпропетровський окружний адміністративний суд відмовив у задоволенні позову кандидата на посаду міського голови Кривого Рогу Юрія Мілобога. Про це повідомляє Радіо Свобода, інформують Патріоти України.

За рішенням суду, кандидат не надав підтверджень інформації про фальсифікації, тому суд відмовив йому в задоволенні позовної заяви про невизнання результатів виборів у Кривому Розі.

За даними юристів Мілобога, кандидат в суді вимагав скасувати постанову Криворізької міської виборчої комісії про обрання мером кандидата від "Опозиційного блоку" Юрія Вілкула, визнати недійсним голосування на 22 спецдільницях, перерахувати бюлетені на 13 виборчих дільницях міста, а також визнати грубі порушення виборчого законодавства міськвиборчкомом.

Юристи Мілобога заявили, що займуться оскарженням рішення адміністративного суду.

"Відмовили при наявності підроблених повідомлень в списках виборців, вкидання, показань свідків про перешкоджання у реєстрації скарг, голосуванні на спецдільницях людей, які не мають на те права", - написав на своїй сторінці в Facebook юрист кандидата Артем Хмельников.

Нагадаємо, за офіційними даними, в Кривому Розі за чинного мера, представника "Опозиційного блоку" Юрія Вілкула проголосувало 50,21% виборців, а за його суперника, кандидата від "Самопомочі" Юрія Мілобога - 49,79%. Різниця між кандидатами - 752 голоси.

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...