Суд у Росії офіційно арештував українського нардепа

Ілюстрація: rbc.ua

Заочний арешт у Росії нардеп Володимир Парасюк отримав “за напад на російські дипломатичні установи”. Про це заявила офіційна представниця Слідчого комітету РФ Світлана Петренко, повідомляють Патріоти України.

"Слідством встановлена причетність до нападу в 2014 році на посольство РФ в Києві громадян України Володимира Романцова, Олексія Бакая і Володимира Назаренко. До нападу в березні 2016 року у генконсульство РФ у Львові і нарузі над прапором Росії причетний народний депутат Верховної ради України 8-го скликання Володимир Парасюк", - ідеться у повідомленні.

За словами Петренко, вони оголошені в міжнародний розшук і за клопотанням слідства РФ судом щодо них заочно обрано запобіжний захід у вигляді взяття під варту.

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...