Суду не буде: Кужель все пробачила Тетеруку і відкликала заяву з прокуратури

Політик досі в лікарні.

Олександра Кужель. Фото: ЖЖ

Нардеп від "Батьківщини" Олександра Кужель відкликала з прокуратури заяву проти депутата з "Народного фронту" Андрія Тетерука. Заяву нардепа, яка досі перебуває у лікарні, зачитала з трибуни Верховної Ради її колега по "Батьківщині" Альона Шкрум, повідомляють Патріоти України.

"Коли вночі у лікарні мій чоловік показав мені пост з вибаченням, автор посту здався мені щирим у своїх почуттях. Мені здалось, що він щиро жалкує про скоєний вчинок і тоді я прийняла рішення відкликати свою заяву", — написала Кужель у своєму листі, згадуючи той вечір, коли Андрій Тетерук вдарив її пляшкою по голові.

"Але на ранок щирість поступилась цинічному розрахунку політтехнологів і це був особистий вибір цієї людини: чи слідувати заповіді чи нехтувати нею", — моралізує Кужель. Вона запевнила, що так і не почула особистих вибачень Андрія Тетерука через те, що сталось 5 листопада.

"В умовах, в яких зараз Україна, я вважаю неприпустимим відволікати увагу правоохоронних органів та прокуратури на розслідування вчинку цієї особи проти себе, тому я відкликаю свою заяву про скоєння злочину з прокуратури. Відкликаю свою заяву, надаючи право єдиному Судді, який все бачить і якого неможливо ошукати", — написала Кужель.

Нагадаємо, ввечері 5 листопада нардеп від "Народного фронту" Андрій Тетерук під час суперечкивдарив скляною пляшкою по голові колегу з "Батьківщини" Олександру Кужель.


"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...