Супрун усувають в інтересах скандальної екс-регіоналки: Казанський поділився шокуючими подробицями (фото, відео)

Якщо раніше Тетяну Бахтєєву просто ігнорували, то тепер учасниці сепаратистських мітингів починають потихеньку вигадувати героїчну біографію, і це "вже занадто".

Тетяна Бахтєєва. Фото: РБК.

Відомий журналіст і блогер Денис Казанський виступив на підтримку Уляни Супрун і повідомив про те, що народний депутат від "Регіональної партії" Ігор Мосійчук подав проти неї позов в інтересах "регіоналки" Тетяни Бахтеєвої. У своїй публікації у соцмережі Facebook автор розповідає про підтримку прихильницею Януковича сепаратизму на Донбасі в 2014 році, передають Патріоти України.

Також наводиться деякі відео і фото докази. Журналіст пише, що Бахтєєва раніше роками "лобіювала інтереси фармацевтичної мафії", не гребуючи навіть підтримкою виробників трамадолу.

"Коли в коментарях Олександр Романюк запитав Мосійчука, як так вийшло, що РПЛ подружилася з Бахтєєвою, той прямо відповів, що Бахтеєва - няша, тому що допомагала правим медзабезпеченням", - йдеться у публікації.

Казанський уточнює, що Бахтєєва дійсно допомагала, але не українським правим, а проросійським, які воювали за відділення Донбасу від України. "Лапшу" про патріотку-Бахтеєву можна вішати на вуха кому завгодно, але не мені, адже пам'ять у мене добра, і я чудово пам'ятаю Тетяну Бахтєєву на барикадах "ДНР" у захопленій Донецької ОДА навесні 2014-го. Тоді регіонали ще думали, що контролюють сепаратистів і приходили до ОДА підтримати "наших хлопців", - зазначив Казанський.

Він також додав, що Тетяна Бахтєєва вела себе із сепаратистами підкреслено по-дружньому, розгулювала під руку зі "спікером парламенту ДНР" Маковичем.

Журналіст опублікував відеозапис її виступу на барикадах сепаратистів у квітні 2014 року, де серед іншого Бахтєєва публічно заявила про свою роботу з питань забезпечення "активістів" медикаментами із якимось Юрієм Юрійовичем. Цей чоловік, який стояв поруч з нею, є "героєм Новоросії" Юрієм Євичем. З перших днів інспірованої Кремлем "російської весни" він приєднався до сепаратистів та створив "Перший добровольчий медичний загін".

Казанський уточнив, що це формування спочатку займалося збором та надсиланням медикаментів для бойовиків, а потім окремі його члени, включаючи Євича, брали участь у реальних бойових діях. "В мережі Євич досить відомий, матеріалів про нього в гуглі багато, тож не буду тут докладно описувати його бойовий шлях", - написав журналіст.

Казанський розповів, що якщо раніше Бахтєєву просто ігнорували, то тепер учасниці сепаратистських мітингів починають потихеньку вигадувати героїчну біографію, і це "вже занадто". "Я звичайно розумію, що немає таких глибин, які були б глибші за глотку нардепа Мосійчука, але хоча б не потрібно виправдовувати свої комерційні відносини з Бахтєєвою високими ідеалами.

Немає жодного факту, який би свідчив про допомогу Бахтєєвої медикаментами українським правим. Зате є її власне визнання допомоги "Першому добровольчому медичного загону" Юрія Євича, зроблене на барикадах "ДНР". З цього моменту визнання минуло майже п'ять років. І ось сьогодні людина, яка постачала медикаментами вбивць українських солдатів, за допомогою своїх ручних мавпочок домагається відставки українського міністра, який зламав її старі схеми. Що сказати... Символічно", - уклав він.

У коментарях до публікації користувачі мережі жваво відреагували на розповідь журналіста - вони обурюються, як політики могли "прогледіти" минулу активність "регіоналки" і лобіювати її інтереси:

"Стільки гидоти вже сказано в бік Супрун (особливо з боку сумнівних особистостей), що можна з упевненістю сказати - вона рухається у вірному напрямку!"

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...