Світ капітулював перед нахабством російського імперіалізму, - Роман Безсмертний (відео)

Роман Безсмертний у програмі Миколи Княжицького поділився своїм баченням проблем Мінського процесу та ідентифікації українського народу

Роман Безсмертний. Фото: УНІАН.

Україна повинна витримати протистояння з Росією, поки з політичної арени Європи і світу не підуть капітулянти. Про це заявив колишній представник України в політичній підгрупі Тристоронньої контактної групи з питань Донбасу Роман Безсмертний, передають Патріоти України з посиланням на Espreso.tv.

За його словами, сьогодні Європа не має механізму, як допомогти Україні, через те, що "світ капітулював перед нахабством російського імперіалізму".

"На сьогодні ситуація виглядає так. Україна повинна витримати це протистояння, поки з політичної арени Європи і світу не підуть особи з комплексом Чемберлена. Це умиротворення, яке для мене, власне, зрозуміле", - говорить Безсмертний.

Він переконаний, що світ "вжився у спокій", поки, особливо Європа, не усвідомить небезпеки і не створить адекватних механізмів протидії російській агресії.

"Бо не йдеться про велику силу і так далі, а мова йде про компоненти, бо вона починається, скажімо, із санкцій. Ще півтора-два роки, і самі санкції перестануть діяти як механізм, тому що Росія знайде можливості компенсувати ці речі", - додав політик.

Більше - дивіться у інтерв'ю.

ЗСУ відступають: В ІSW заявили про значне просування російських військ під Авдіївкою, - ISW

неділя, 5 травень 2024, 11:24

Триває повномасштабна війна в Україні, і російські окупанти "здійснили значне тактичне просування на північний захід від Авдіївки поблизу Архангельського" у ніч з 3 на 4 травня, Можливо, це сталося після рішення української сторони відійти з цього рай...

ЗСУ успішно полюють на російські "Буки": Стало відомо, скільки противник втратив за місяць

неділя, 5 травень 2024, 10:56

Українські захисники розпочали своєрідне полювання на російські зенітні комплекси "Бук". Лише за останній місяць бійцям Сил оборони вдалося знищити щонайменше шість комплексів цього типу, тож окупанти втрачають на фронті більше систем ППО, ніж можуть в...