Символічно: Справу окупантів проти Панова як "кримського диверсанта" веде запроданець з СБУ

Чоловік перебуває у розшуку в Україні за звинуваченням у дезертирстві.

Скріншот

Один зі слідчих ФСБ Михайло Голишев, що веде справу щодо так званого "кримсього диверсанта" Євгена Панова, виявився колишнім співробітником Служби безпеки України, повідомляють Патріоти України.

Зазначається, що Голишев вже потрапляв у поле зору журналістів і правозахисників. Зокрема, його впізнали серед співробітників силових структур, які 11 лютого 2016 року у селі Верхній Кутузовці проводили обшук у Мусліма Алієва – одного із затриманих у "справі Хізб-ут-Тахрір".

Згодом у травні 2016 року російські силовики під загрозою кримінального переслідування змусили журналіста "РБК-Україна" Ігоря Бурдигу дати свідчення у кримінальній справі, яку порушили у Криму за фактом вибухів опор ліній електропередач у Херсонській області під час "блокади Криму".

Тоді свідчення брав саме "старший слідчий ФСБ Голишев". З 2015 року Голишев перебуває у розшуку в Україні за звинуваченням у дезертирстві.

Нагадаємо, 10 серпня ФСБ Росії повідомила, що в ніч на 7 серпня було затримано групу "українських диверсантів", які нібито готували теракти в Криму. Влада України заперечує звинувачення й називає подію "провокацією" російських спецслужб.

За інформацією російських ЗМІ, кількість затриманих на півострові українців збільшилася до дев'яти, двоє з них – Євген Панов і Андрій Захтей – заарештовані.

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...