Син "бідного" нардепа похвалився в мережі люксовими авто і елітним особняком

І це незважаючи на те, що його татко, народний депутата від БПП Сергій Хлань, задекларував мізерні доходи.

Владислав Хлань демонструє елітний особняк, круте авто, а заодно й золотий годинник. Фото: news.pn.

Син народного депутата від Блоку Петра Порошенка Сергія Хланя, 19-річний Владислав, показав в соцмережах "скромне" життя своєї родини. Як повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости, нардеп приховує від громадськості предмети розкоші, завчасно переписавши люксові іномарки на дружину і дітей, які живуть в Миколаєві, декларуючи при цьому мізерні доходи.

Син нардепа Владислав Хлань вивчає політологію на філософському факультеті Київського національного університету ім. Тараса Шевченка. А у вільний час він п'є пиво з друзями, катається по нічному Миколаєву або коротає час з дівчиною на закордонних курортах, виставляючи в соцмережу селфі з шампанським і фото з устрицями.

Хлопець засвітив на фото величезний батьківський особняк в "Царському селі" і два "своїх" авто: "Toyota Camry", на якій найчастіше сам їздить по місту, і люксовий позашляховик "Range Rover" вартістю як мінімум 4,7 мільйона гривень.

За кермом останнього можна бачити батька мажора. Хоча, згідно з публічною базі даних МВС, власником позашляховика все ж є старший син депутата. При цьому в декларації старшого Хланя геть відсутня згадка про будь-які автомобілі в його власності і членів його сім'ї.

У той же час, журналісти регулярно бачать, як народний обранець то сідає в новенький "Range Rover", то в розкішний "Porsche Panamerа", вартістю більше 5 мільйонів гривень. Останній, до слова, зареєстрований на дружину Лесю Бойко. Менше року тому дружина депутата також була помічена на білому кросовері "BMW", на якому потрапила в ДТП в самому центрі Миколаєва. Втім, невідомо, чи знаходилася Бойко за кермом, чи була пасажиркою цієї машини.

Показовим є ще той факт, що Хлань задекларував мізерний сукупний дохід за 2013 рік у розмірі 14 тисяч гривень, а за декларацією за 2014 рік нардеп заробив 58 тисяч 938 гривень. За даними видання, цих грошей не вистачить навіть на обслуговування всього автопарку сімейства нардепа, не кажучи вже про безтурботне життя сина-студента в столиці і рідному Миколаєві.

"Продовжує вважати": Розвідка США назвала, чого Путін боїться найбільше

субота, 4 травень 2024, 9:50

Російський лідер Володимир Путін відчуває "параноїдальний страх" через нібито намір Заходу обмежити владу РФ у світі. Саме це змусило його витрачати історично рекордні суми на мілітаризацію РФ. Таку думку висловила директорка Національної розвідки США...

Українське небо закриватимуть комплексно? Обіцяні союзниками системи Patriot прибудуть одночасно з винищувачами F-16

субота, 4 травень 2024, 9:14

Німеччина зможе передати Україні зенітний ракетний комплекс Patriot не раніше кінця червня. Це постачання може збігтися за часом із передачею ЗСУ винищувачів F-16 від партнерів. Також близько 70 українських військових вже після Великодня розпочнуть шес...