Ситуація в зоні АТО: Провокаційні обстріли не припиняються, є поранені (відео)

За минулу добу зафіксовано 29 обстрілів позицій українських захисників, двоє українських воїнів отримали поранення.

В зоні АТО обстріли не припиняються. Ілюстрація: соцмережі.

Провокаційні обстріли позицій сил АТО не припиняються. Незважаючи на усі домовленості, російсько-терористичні підрозділи "Режиму тиші" не дотримуються, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-центр штабу АТО.

За минулу добу зафіксовано 29 обстрілів позицій українських захисників.

Найбільшу вогневу активність противник проявляв біля Маріуполя. З мінометів калібру 82мм, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів ворог вів вогонь по позиціях наших військ у районі Красногорівки. По опорних пунктах поблизу Павлополя та Водяного – з гранатометів та великокаліберних кулеметів. Захисників Марїнки обстрілював з гранатометів та стрілецької зброї. Поблизу Новотроїцького, Красногорівки та Водяного активно діяли ворожі снайпери.

На Донецькому напрямку найбільша кількість обстрілів була зафіксована під Авдіївкою, захисників якої ворог протягом доби неодноразово накривав вогнем мінометів калібру 82мм, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. Захисників Зайцевого та Пісків противник обстрілював з кулеметів та стрілецької зброї, також по українських воїнах вели вогонь ворожі снайпери.

На Луганському напрямку, з мінометів калібру 120мм, були обстріляні позиції поблизу Сизого, а зі станкових протитанкових гранатометів ворог вів вогонь по захисниках Новоолександрівки.

Незважаючи на збройні провокації, українські військовослужбовці суворо дотримувалися режиму "Тиші" і вогонь у відповідь не відкривали.

Німецький виробник БПЛА відкриє ще один завод в Україні: Стало відомо, скільки дронів вироблятиме

субота, 20 квітень 2024, 9:50

Німецький виробник безпілотників Quantum-Systems відкриє ще одне виробництво дронів в Україні з потужністю до 1000 БПЛА на рік. Про це повідомили на сайті компанії, передають Патріоти України. Новий завод стане другим підприємством компанії в Україні,...

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали: