Так не минуло: Опубліковане відео кнопкодавства під час голосування за Гройсмана

Депутати продовжують порушення.

Депутатів з депутатської групи "Відродження" Віктора Бондара та Олександра Пресмана спіймали на кнопкодавстві у Раді. Це сталось під час призначення Володимира Гройсмана на посаду голови уряду. Відео з порушенням опублікував на своєму сайті рух "ЧЕСНО", повідомляють Патріоти України.

Для цих нардепів це вже третє зафіксоване порушення принципу особистого голосування. Нагадаємо, сьогодні Верховна Рада дала згоду на відставку Кабінету міністрів на чолі з прем’єром Арсенієм Яценюком і проголосувала "за" Володимира Гройсмана як нового прем'єра.

В РНБО відреагували на повідомлення, що 3-тя штурмова бригада ЗСУ відмовилась виконати наказ Сирського зупинити прорив фронту під Очеретиним"

четвер, 2 травень 2024, 10:00

За повідомленням Центру протидії дезінформації при РНБО України, 2 травня російська пропаганда запустила 2 фейки. Фейк: Зрадник України Прозоров заявив: "Трагедія в Одесі 2 травня 2014 року була чітко спланованою операцією, а не трагічним збігом обстав...

Ситуація критична? Половина енергетичної системи України пошкоджена, - Кулеба

четвер, 2 травень 2024, 9:50

Половина енергетичної системи України пошкоджена, про це заявив очільник МЗС Кулеба в інтерв'ю американському виданню Foreign Policy, передають Патріоти України.