"Такого "обдовбаного мажора" необхідно покарати максимально жорстко ", - Матіос про водія BMW

Поліцейський, який підозрюється у вбивстві, понесе покарання.

Анатолій Матіос. Фото: ЖЖСправжнім винуватцем наслідків переслідування 7 лютого в Києві і вбивства в салоні BMW підлітка є водій автомобіля. Про це сьогодні на брифінгу в Києві повідомив заступник Генерального прокурора України - головний військовий прокурор Анатолій Матіос, передають Патріоти України.

"Конкретним винуватцем наслідків, які є, це є той, хто дозволив собі в такому стані сісти за кермо автівки... Вибачте, такого "обдолбаного" (наркотиками - ред.) "мажора" необхідно покарати максимально жорстко. Це вимагає суспільство, це вимагає Закон", - сказав Матіос. Він додав, що затриманий водій "ще добу не міг зрозуміти, що сталося".

Він зазначив, що поліцейський, який підозрюється у вбивстві понесе покарання. "Але ексцес конкретного виконавця не повинен кидати тінь на всю національну поліцію... Це було, є і буде. Це - людський фактор. Але ми будемо робити все, щоб такого не повторилося", - зазначив Матіос.

Нагадаємо, у Києві в ніч на 7 лютого патрульні поліцейські під час переслідування порушника правил дорожнього руху відкрили вогонь по автомобілю BMW. В результаті загинув 17-річний юнак, який у компанії трьох інших чоловіків у нетверезому стані перебував в іномарці.

Столична прокуратура відкрила за даним фактом кримінальне провадження. Патрульних поліцейських, які брали участь у переслідуванні автомобіля-порушника, відсторонили від виконання обов’язків до завершення розслідування провадження.

"Соколам путіна" дуже страшно коли стріляють у відповідь: Сили оборони змусили другий Ту-22 замість атаки України тікати подалі вглиб росії - розвідка

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:55

Під час атаки російських бомардувальників Ту-22М3 один з них був збитий, а другий поспішив розвернутися. Про це розповів представник Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони України Андрій Юсов у ефірі Радіо Свобода в п’ятницю, 19 квітня. . "Зн...

Кадри не лише з Непалу: Речник ЗСУ повідомив, кого окупанти женуть у наступ на Часів Яр

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:43

Під час наступу на Часів Яр Донецької області російська окупаційна армія зазнає значних втрат, а в полон потрапляють іноземні найманці з Непалу та Шрі-Ланки. Про це повідомив речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" підполковник Наз...