Таки не втік: у Луценка підтвердили повернення Онищенка в Україну

Щодо "газового барона" нині триває слідство.

Олександр Онищенко. Фото: ЖЖ

Народний депутат від "Волі народу" Олександр Онищенко, якому напередодні висунули звинувачення у завдаванні державі збитків на 3 млрд гривень, повернувся в Україну.

Про це написала прес-секретар Юрія Луценка Лариса Сарган на своїй сторінці в Facebook, повідомляють Патріоти України.

За її словами, Онищенко сьогодні о 18:30 прибув в київський аеропорт "Жуляни" з Гомеля, що сталося у відповідь на заклик Генпрокурора співпрацювати зі слідством.

Нагадаємо, раніше генеральний прокурор України Юрій Луценко підписав подання до Верховної Ради про арешт Онищенка.16 червня НАБУ повідомило, що депутат від "Волі народу" Олександр Онищенко перебуває за кордоном.

"Не чекайте, поки ворог прийде до вашого дому": Українська армія на тлі виснаження пробує новий стиль рекрутингу, - WSJ

вівторок, 7 травень 2024, 14:44

бройні сили України пробують новий спосіб рекрутингу, намагаючись таким чином поповнити лави виснажених підрозділів на передовій. Про це йдеться у матеріалі The Wall Street Journal, передають Патріоти України. Для цього все частіше з'являються реклама ...

СБУ затримала двох полковників УДО, які готували вбивство Зеленського, Буданова та Малюка (фото)

вівторок, 7 травень 2024, 13:59

Служба безпеки України (СБУ) викрила мережу агентів 5-ї служби ФСБ РФ, які готували вбивство президента України Володимира Зеленського. Про це повідомила СБУ у Telegram, передають Патріоти України. Повідомляється, що реалізувати зазначені плани мала аг...