Телеканал СТБ вибачився за показ програми за участю російських бойовиків

Вчора увечері телеканал показав програму російського виробництва, в якій брали участь російські військові, один з яких зізнався, що "служив в Україні".

Телеканал СТБ показав терористів "ЛДНР". Фото: Вести.

Телеканал СТБ вибачився за показ в ефірі програми "Битва екстрасенсів" виробництва ТНТ (Росія), в якій брав участь військовий РФ, який "служив в Україні". Заяву зробив глава правління ЗАТ Міжнародний Медіа Центр - СТБ Володимир Бородянський на сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Росія і Україна, з вини Росії, ворогують, російські військові присутні на Донбасі, Росія анексувала Крим. Показ даної програми з моральної точки зору неприпустимий. Мені соромно. Я приношу свої вибачення телеглядачам", - написав він.

Бородянський запевнив, що прийнято рішення припинити показ програми і звільнити співробітників, які допустили вихід програми в ефір.

Нагадаємо, увечері 15 січня, в ефірі телеканалу вийшла серія програми російського виробництва, в якій брали участь російські військові.

Один з них сказав, що "служив в Україні". Його ім'я не називається.

Якщо не буде політичної заборони: Експерт розвповів, які цілі в Росії можна знищити ракетами ATACMS

четвер, 25 квітень 2024, 6:50

Військовий експерт Defense Express Іван Киричевський прокоментував ухвалення Сенатом США законопроєкту про допомогу Україні. За його словами, якщо пакет допомоги передбачатиме поставки Україні ракет ATACMS - їх можна буде використати для знищення пуско...

Заява спікера парламенту Вірменії щодо України викликала істерику в Москві

четвер, 25 квітень 2024, 5:58

Спікер парламенту Вірменії Ален Симонян заявив про "рішучу підтримку Єреваном територіальної цілісності України, Молдови, Грузії, Кіпру та всіх країн". У Росії стверджують, що він "перейшов усі червоні лінії", повідомляють Verelq та APA. . Виступаючи ...