Тепер може їхати, куди забажає: ПАРЄ висловила недовіру Аграмунту

Від повноважень президента ПАРЄ у Педро Аграмунта, фактично, залишилась одна назва.

Педро Аграмунт. Фото: Рейтерс.

Парламентська Асамблея Ради Європи після скандалу через візит до Сирії позбавила президента Педро Аграмунта права представляти Асамблею. Про це на своїй сторінці у Facebook написав глава української делегації Володимир Ар'єв, передають Патріоти України.

"Президент ПАРЄ Аграмунт не написав заяву про відставку, не з'явився на Бюро і, відповідно, не зробив жодної заяви, обіцяної раніше. Бюро Асамблеї щойно абсолютною більшістю голосів висловило йому недовіру і відмовило в дозволі здійснювати візити, робити заяви і та проводити іншу активність від імені ПАРЄ", - написав Ар'єв.

Він пояснив, що тепер від повноважень президента ПАРЄ у Аграмунта, фактично, залишилась одна назва. "ПАРЄ не має процедури відкликання президента з посади взагалі. За 50 років не було потреби. Тепер регламентний комітет має розробити цю процедуру. Я не думаю, що тепер хтось тут захоче мати справи з РФ взагалі. Токсично", - додав голова української делегації.

"Системи зношуються від запуску": Експерт оцінив, скільки ракет і як часто може запускати РФ по Україні

четвер, 28 березень 2024, 15:30

Російська окупаційна армія не відчуває особливого дефіциту ракет для атак по Україні. Загарбники потенційно здатні запустити дві-три хвилі по 70 ракет за добу. Про це в ефірі "Громадського радіо" розповів політичний аналітик, експерт із ракетного озбро...

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...