Тепер не дістануть: Корбан з Ізраїлю порівняв Україну з літаком, а Порошенка з божевільним пілотом

Геннадій Корбан розповів, що робить в Ізраїлі і яке задоволення отримав через любов судді Чауса до садівництва.

Геннадій Корбан. Фото: nv.ua.

Екс-заступник губернатора Дніпропетровської області розповів про своє життя в соцмережах. Таким чином він прокоментував недавню публікацію в журналі «Новий час», повідомляють Патріоти України з посиланням на Національне бюро розслідувань України.

«Нещодавно побачив своє фото і статтю під багатообіцяючою назвою «Обітниця мовчання» в журналі «Новий час». Мені, звичайно, дуже приємно, що настільки популярне видання не забуває про мене. Але все ж, насмілюся внести деякі уточнення, нехай пробачить мене автор», - пише Геннадій Корбан.

Він розповідає, що знаходиться в Ізраїлі, де поправляє здоров'я. Також Корбан підтверджує причину, з якою був пов'язаний його арешт:

«Так, мені дійсно не дали можливості взяти участь у позачергових виборах, але я зовсім про це не шкодую. Більш того, зізнаюся, бути спостерігачем того, що відбувається, куди приємніше і цікавіше.

Так, я, правда, отримав деяке задоволення від того, що відомий на всю країну суддя Чаус підтвердив свою злочинну репутацію і любов до садівництва».

Корбан пояснює, що став писати рідше, так як коментувати йому по суті нічого:

«А що коментувати: війни прокурорів?, безграмотні дії політиків?, зрада друзів?.. Деякі речі здаються настільки очевидними, що в голову не приходить їх обговорювати».

Бізнесмен вважає, що збоку ситуацію видно краще і дає цікаву оцінку нинішній політиці України:

«Україна все більше нагадує мені той самий літак австрійських авіаліній, який врізався в Альпи тому, що пілот вирішив ефектно самовбитися, а другий пілот не встиг прорубати двері в кабіну».

Нагадаємо, в квітні цього року мафіозі Геннадій Корбан отримав термін умовно - 1.5 року.

"Скоріш за все, це буде в районі...": Екскомандир полку "Азов" оцінив підготовку росіян до нового наступу

понеділок, 6 травень 2024, 14:30

Російські війська готуються до нових наступальних дій. Зокрема, окупанти перекидають сили до Луганської і Донецької областей. Про це розповів заступник командира 3-ї штурмової бригади, екскомандир полку "Азов", майор ЗСУ Максим Жорін в ефірі проєкту "Н...

"Егоїстичний, зарозумілий і стратегічно необґрунтований крок": Брайза "розніс" позицію Білого дому щодо ударів по російських НПЗ

понеділок, 6 травень 2024, 13:59

Колишній радник держсекретаря США Метью Брайза висловив різку критику на адресу Білого дому через їхнє прохання до України утриматися від ударів по нафтопереробних заводах на території Росії Про це він розповів у інтерв’ю для програми "Студія Захід" на...