"Тепер подивимося, що він скаже": У Трампа не вірять, що Путін нічого не знав про втручання росіян у вибори

Джон Болтон також заявив, що Сполучені Штати не очікують "конкретних результатів" за підсумком зустрічі Трампа і Путіна.

Джон Болтон. Фото: Рейтерс.

У те, що президент РФ Володимир Путін нічого не знав про втручання офіцерів російської розвідки у президентські вибори в США у 2016-му, "важко повірити". Про це в ефірі телеканалу "АВС" заявив радник Білого дому з питань нацбезпеки Джон Болтон, коментуючи питання, чи є сумніви у тому, що Путін знав про те, що відбувається, передають Патріоти України.

Болтон зазначив, що під час зустрічі з Путіним у червні в рамках підготовки до саміту лідерів США і РФ "президент РФ дав зрозуміти, що російська держава не брала участі у втручанні у вибори США". "Він дуже чітко сказав це слово перекладачу ("держава"- ред.), і це саме те слово, яке він хотів сказати", - додав Болтон.

"Тепер подивимося, що він скаже зараз, після звинувачень щодо агентів ГРУ, які, очевидно, є частиною російської держави", - додав радник Трампа з нацбезпеки. Також, як повідомляє Reuters, в ефірі "АВС" Болтон заявив, що Сполучені Штати не очікують "конкретних результатів" за підсумком зустрічі Трампа і Путіна.

"Ми запитали, і росіяни погодилися - що це (зустріч - ред.) буде в основному неструктурованою. Ми не очікуємо конкретних результатів", - заявив Болтон.

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...