"Тепер це все твоє": Соцмережі підірвала карикатура на Яценюка і Гройсмана

Російський карикатурист Сергій Йолкін зобразив в одній карикатурі епопею з призначенням нового складу Кабінету міністрів, головою якого обрали Володимира Гройсмана.

Карикатура Сергія Йолкіна

Відомий російський карикатурист Сергій Йолкін порадував публіку новою карикатурою. Але, на цей раз, в головних ролях вже не російські політики, а український Кабмін. Йолкін зобразив в одній карикатурі епопею з призначенням нового складу Кабінету міністрів, головою якого обрали Володимира Гройсмана. Карикатуру під назвою "Що залишив Яценюк Гройсману" Йолкін створив для видання Deutsche Welle, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Як раніше повідомлялось, сьогодні Верховна Рада проголосувала за призначення Володимира Гройсмана на посаду прем'єр-міністра. Разом з тим, народні депутати відправили екс-главу уряду Арсенія Яценюка у відставку. Володимир Гройсман уже встиг сказати свої перші слова на своїй новій посаді.

"Мета цього саміту - об'єднати країни": Кулеба пояснив, чому Росію не кличуть на саміт миру

четвер, 2 травень 2024, 11:30

Голова МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Росію не запрошено на Глобальний саміт миру, адже сідати за нею стіл переговорів немає сенсу. Від РФ неможливо буде домогтися сумлінних дій.Про це міністр сказав у інтерв'ю Foreign Policy, передають Патріоти ...

Ворога чекає лише смерть: Сирський показав відео знищення окупантів на фронті в Україні (відео)

четвер, 2 травень 2024, 11:27

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав відео знищення росіян на фронті в Україні, передають Патріоти України. Відео знищення ворога показав командувач Сухопутними військами Олександр Сирський. "Невпинна бойова робота Сил оборони України - вор...