Тепер в окулярах: Саакашвілі несподівано змінив імідж (фото)

Під час прес-конференції в Гаазі, екс-президент Грузії назвав нинішню українську владу "бандитами", а президента Петра Порошенка "головою організованого злочинного угруповання".

Міхеїл Саакашвілі. Фото:Радіо Свобода

Екс-глава Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі несподівано змінив імідж. Так, на прес-конференції в Гаазі Саакашвілі з'явився в окулярах і червоній краватці. Крім того, він помітно схуд. Про це пише gazeta.ua, передають Патріоти України.

Там він назвав нинішню українську владу "бандитами", а президента Петра Порошенка "головою організованого злочинного угруповання".

При цьому він уточнив: "Він розпещений мільярдами, які вкрав ... Готується до фальсифікації виборів".

Крім того, Саакашвілі заявив, що збирається позиватися до Європейського суду щодо позбавлення його громадянства і готовий повернутися в Україну: "Я готовий бути у в'язниці і судах. А вони кажуть: ні, залишайся там, де ти є".

Скандальний політик додав, що веде переговори з нідерландськими депутатами про введення персональних санкцій проти Порошенка, першого заступника голови фракції "БПП" Ігоря Кононенка, нардепа Олександра Грановського, міністра внутрішніх справ Арсена Авакова і генпрокурора Юрія Луценка.

Мстився державі за "образу": СБУ затримала одесита, підозрюваного в коригуванні ударів по будівлях Служби безпеки і прокуратури

середа, 24 квітень 2024, 13:44

Служба безпеки України затримала жителя Одеси, підозрюваного в підготовці серії ракетно-дронових ударів по місту. Про це 24 квітня в Telegram повідомила пресслужба СБУ, передають Патріоти України. . "Серед координат, які він передавав рашистам, було ...

Суд конфіскував п'ять літаків і не тільки у колаборанта Балицького

середа, 24 квітень 2024, 13:33

Вищий антикорупційний суд (ВАКС) стягнув у дохід держави активи зрадника і голови окупаційної адміністрації Запорізької області Євгена Балицького та його родичів. Про це суд повідомив у середу, 24 квітня, передають Патріоти України. "Колегія суддів Вищ...