З архіву ПУ. Змія змінила окрас: Скандальна екс-регіоналка вирішила поекспериментувати з іміджем (фото)

​Колишній нардеп від Партії регіонів Олена Бондаренко похвалилася в мережі своїми селфі.

Олена Бондаренко. Фото:24 канал

Одіозна соратниця колишнього президента Віктора Яуковича влітку 2018 року перефарбувалася в білявку і заявила, що навчилася робити селфі. Результати експериментів із зовнішністю Олена Бондаренко розмістила на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"І я вмію робити селфі", – підписала вона свою нову аватарку.

«Добрий вечір) нарешті можна повалятися на дивані і нічогісінько не робити)», – підписане інше фото.

Також Бондаренко згадує про те, що десять років тому їй присвоїли жартівливе звання "Кульбабка року", і тільки зараз воно себе виправдало.

Коментувати повідомлення Бондаренко можуть тільки її друзі, серед яких і колишній мер Слов’янська Неля Штепа, обвинувачена в посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України, які спричинили загибель людей, а також у створенні терористичної групи.

У перервах між аматорськими фотосесіями Бондаренко пише і інші пости, в яких пророкує, що Україна перетвориться на околицю світу, називає повною нісенітницею творчість сучасних українських письменників, художників і режисерів.

Також Бондаренко рекламує свій «інтенсив з ораторського мистецтва», який вона має намір провести в Києві на початку липня.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...