Хіти тижня. "Вони воюють на Донбасі, тому що там немає ЗС РФ": Екс-регіоналка вибухнула нападками на захисників України (відео)

Продовжуючи вигороджувати країну-агресора, Олена Бондаренко заявила, що при обміні полоненими Росії нібито не видали жодного її громадянина.

Олена Бондаренко. Фото: скріншот з відео.

Скандальна екс-член Партії регіонів Олена Бондаренко цинічно звинуватила українських військових в тому, що вони зараз не борються з російськими окупантами в Криму. Зрадниця України вважає, що ЗСУ воюють на Донбасі через те, що там нібито немає путінських військ. Облудну брехню Бойко озвучила в ефірі пропагандистської програми "60 хвилин" на телеканалі "Росія 1", передають Патріоти України.

"Ось нам постійно говорять з приводу присутності армії на сході. Послухайте, армія точно є в Криму. Де наша армія?! Наша армія там, де, може, війська є, але доказів немає. Так що ж це за смілива армія, яка точно знає знаходження російської армії в Криму — жодного взводу там немає! Це що значить — страшно? Чи це фейкова війна, фейковий напад?" уїдливо додала вона.

Продовжуючи вигороджувати країну-агресора, Бондаренко заявила, що при обміні полоненими Росії нібито не видали жодного її громадянина. Вона представила свої домисли як доказ відсутності військового вторгнення Кремля в Україну.

"А друге питання: назвіть мені кількість російських громадян при обміні військовополоненими! Хтось мені може сказати, де ці росіяни, які потрапляють в полон на сході України у війні, коли воюють обидві сторони? Нам розповідають про біснувату кількість бурятів якихось, ще когось, і жодного немає на обмін. Де ці люди? Покажіть мені хоча б одного!" лицемірно підсумувала колаборантка.

Джерело: Обозреватель

Міноборони США готує зброю до відправки в Україну - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:42

США готуються якомога швидше затвердити новий пакет військової допомоги для України, бо Конгрес має скоро ухвалити закон про підтримку України. Про це повідомляє Politico з посиланням на джерела, передають Патріоти України. ЗМІ зазначає, що мовиться пр...

"Аборигени з'їли дядька": У Папуа-Новій Гвінеї обурені словами президента США Байдена

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:30

Президент США Джо Байден висловив припущення, що його дядька могли з’їсти канібали в Папуа-Новій Гвінеї під час Другої світової війни. Це викликало в острівній країні суміш здивування та критики. Про це повідомляє The Guardian з посиланням на місцевих ...