"Тепла нет, но вы держитесь": В Криму визнали, що господарям Кремля нема діла до проблем окупованого півострова

Ситуацію з підготовкою до опалювального сезону "окупаційна влада" Криму назвала "надзвичайною".

В Криму визнали, що господарям Кремля нема діла до проблем окупованого півострова. Фото: 112 Украина.

Голова так званої "Держради" Криму Володимир Константинов назвав ситуацію з підготовкою до опалювального сезону на півострові "екстремальною" і "надзвичайною". Як пише місцеве видання "Крыминформ", він заявив, що ситуація з опаленням показала "низький рівень ефективності влади в цілому", передають Патріоти України.

"Хочу звернути увагу, що ситуація з підготовкою до опалювального сезону у цьому році є екстремальною, надзвичайною. І вона показала, на жаль, один незаперечний факт - низький рівень ефективності влади в цілому.

Тепла немає - є розповіді влади, якісь обіцянки, якісь заходи. Крім того, виявився такий факт, як відверта брехня, тобто спотворення інформації, спроба подати її набагато краще, ніж є", - сказав Константинов.

За його словами, "зараз треба все кидати і йти перевіряти: хто на якому рівні бреше".

Зона смерті: Як виглядає Часів Яр після російських ударів - відео з висоти

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:49

Місто Часів Яр, що протягом кількох місяців перебуває під постійними обстрілами з боку російських загарбників, нині нагадує руїни окупованих Бахмута та Авдіївки, передають Патріоти України з посиланням на Associated Press. . На кадрах, що демонструють...

Поки всі обговорюють наступ на Харків: Експерт назвав іншу ділянку, де РФ може планувати прорив

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:22

Поширюючи чутки про наступ на Харків, Росія, можливо, намагається приховати свої справжні мотиви. Почалася серйозна підготовка ЗС РФ до прориву в Старомайорському районі - Урожайне, що на Південному фронті, передають Патріоти України. Російський військ...