Теракт у Стамбулі: Прем'єр Туреччини назвав організаторів

В результаті терористичної атаки на аеропорт Ататюрка загинули 36 осіб, 147 поранено. Серед жертв теракту виявилася громадянка України.

За вибухами в аеропорту Стамбула стоїть  ІГІЛ. Фото: ria.ru.

За терактом в аеропорту Ататюрка в Стамбулі стоїть терористичне угрупування "Ісламська держава". Про це повідомив прем'єр-міністр Туреччини Біна Йилдирим, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Усі первинні ознаки вказують на те, що ІДІЛ стоїть за атакою (на аеропорт), розслідування триває", - наводить видання слова прем'єра.

Нагадаємо, в міжнародному аеропорту Стамбула імені Кемаля Ататюрка у вівторок, 28 червня сталися три вибухи.

Один з терористів підірвав себе перед металошукачем. Другого вбила в перестрілці поліція, третього взяли живим.

Прем'єр-міністр Туреччини заявив, що в результаті атаки загинули 36 осіб. Також стало відомо про 147 поранених. Серед жертв теракту виявилася громадянка України.

Суддя мотив не зрозумів: Німецький офіцер пояснив, чому шпигував на користь росіян

вівторок, 30 квітень 2024, 20:41

Німецький офіцер бундесверу, якого судять за підозрою у шпигунстві на користь Росії, заявив, що його дії були скеровані страхом ядерної війни. Про це пише BILD, передають Патріоти України. За даними слідства, з травня 2023 року офіцер, якого ЗМІ назива...

На Харківщині судитимуть кримінального авторитета, який укупі з росіянами пограбував ексмера Добкіна (фото)

вівторок, 30 квітень 2024, 19:15

До Чугуївського міського суду Харківської області передали обвинувальний акт щодо кримінального авторитета з Вовчанська Дмитра Чигринова на прізвисько "Чиж", чотирьох російських військових та трьох жителів Вовчанська, які під час окупації грабували й к...