Теракти у Брюсселі, всі подробиці: Кількість загиблих і поранених зросла, - ЗМІ (фото, відео)

Теракт в аеропорту Брюсселя здійснив смертник.

На місці події. Фото: ТвіттерВ аеропорту Брюсселя сталися два вибухи. За попередніми даними, 17 людей загинули, десятки поранені. Після цього вибухи прогриміли в метро Брюсселя - загинули 10 людей. повідомляють Патріоти України.

Президент України Петро Порошенко висловив співчуття. "У шоці від смертоносного терористичного акту в серці об'єднаної Європи. Співчуття сім'ям загиблих. Ми повинні зупинити тероризм разом", - написав він у Тwitter.

Теракт в аеропорту Брюсселя здійснив смертник. Вибухи в аеропорту офіційно визнано терактом. Бельгійська поліція виявила в аеропорту три пояси смертників, споряджених вибухівкою, повідомляє місцеве телебачення.

У зв'язку з терактами припинена робота всього громадського транспорту в Брюсселі. У результаті вибуху в метро в Маэльбек в Брюсселі загинули 10 людей, повідомляє поліція. Єврокомісія наказала своїм співробітникам не залишати будинки.


Відверто порушують Конвенцію ООН: У Держдепі США розповіли, чим росіяни труять ЗСУ на полі бою

четвер, 2 травень 2024, 13:53

Росія використовує хімічну речовину хлорпікрин проти українських військових, чим порушує Конвенцію ООН про заборону хімічної зброї. Про це йдеться у заяві Держдепартаменту США, передають Патріоти України. Відомство має докази використання не тільки хло...

Представник України в ООН іронічно натякнув на руйнування Кримського мосту

четвер, 2 травень 2024, 12:14

Представник України в ООН Сергій Кислиця натякнув, що Керченський міст у тимчасово окупованому Криму буде зруйновано. Він опублікував іронічний колаж у соцмережі X, передають Патріоти України. Кислиця опублікував картинку з різними видами мостів, у яко...