Терорист Гіві заявив, що нікуди не тікає з Донбасу

Найкровожерніший і найлютіший бойовик запевнив російські інформаційні ресурси, що він "гол, как сокол" і ні квартир, ні дівчини в нього немає.

Гіві. Фото: ДАН.

Ватажок бандформування "ДНР" "Сомалі" Михайло Толстих "Гіві" прокоментував інформацію про те, що він має намір залишити Донбас. Толстих у коментарі одному з ресурсів бойовиків запевняє, що власності і подруги у нього немає, а сам він їхати з "ДНР" не має наміру, повідомляють Патріоти України з посиланням на УНІАН.

"Майна в мене ніякого немає, продавати нічого, я — людина в цьому плані вільна, я живу своїм батальйоном і своїм життям. Дівчини у мене наразі немає, на жаль. Я можу одне сказати: я нікуди не збираюся, я як був командиром військової частини, так ним і залишаюся", — повідомив Толстих.

Раніше російський полковник Гратов повідомив, що терорист "Сомалі" Михайло Толстих поспіхом продає свої квартири на Донбасі, а також вивіз свою дівчину до Придністров'я.

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...