Терорист Захарченко готується переїхати у "націоналізований" маєток Ахметова

Ватажок терористів буде жити в розкішному особняку українського олігарха.

Маєток Ахметова. Фото: Без табу.

Ватажок терористів "ДНР" Олександр Захарченко нібито захопив особистий маєток бізнесмена Ріната Ахметова в окупованому Донецьку. Про це повідомляє видання "Без табу", передають Патріоти України.

Зазначається, що поки Захарченко перебуває в окупованому Криму на святкуванні річниці "референдуму", його підлеглі перевозять речі в захоплену резиденцію - Донецьком нібито їздили вантажівки, набиті речами терориста.

За інформацією видання, після повернення з окупованого півострова Захарченко запланував масштабну вечірку з приводу переїзду, на яку запрошені лише вищі "чиновники республіки", а також російські офіцери.

У свою чергу місцеві жителі пишуть у соцмережах, що ця інформація не відповідає дійсності, однак зазначають, що з резиденції Ахметова насправді вивозять майно бізнесмена.

Макрон зробив несподівану заяву про війну з Росією після зустрічі з Сі Цзіньпіном

понеділок, 6 травень 2024, 21:17

Президент Еммануель Макрон заявив, що Франція не воює з Росією. Про це він сказав на спільному брифінгу з главою Китаю Сі Цзіньпіном у Парижі, передають Патріоти України. Макрон наголосив, що Франції немає прагнень воювати з народом Росії. Також він до...

Cкільки чеченців воює на боці росіян проти України: Розвідка Британіїх озвучила цифри

понеділок, 6 травень 2024, 19:56

На війні з Україною у проросійських чеченських підрозділах зараз перебуває близько 9 тис. осіб. Про це повідомляє міністерство оборони Великої Британії у Twitter, передають Патріоти України. Як зазначається у зведенні, проросійські чеченські сили воюют...