Терористи "ЛНР" ведуть пропаганду навіть в дитячих садках, - Степова

Всі школи на Донбасі зараз переводять в стан військових ліцеїв, де діти у військовій формі приймають присягу захищати Росію і "ЛНР".

Терористи взялися за юне покоління. Фото: Crime.in.ua.

Блогер і письменниця з Луганської області Олена Степова заявила, що бойовики на окупованих територіях Донбасу взялися за пропаганду в дитячих садках. Про це вона розповіла в інтерв'ю "Апострофу", передають Патріоти України.

За словами Степової, терористи розуміють, що вже втратили ту молодь, яка пам'ятає Україну.

"Їм є, з чим порівнювати. І зараз ця молодь виїжджає з окупованих територій і відчайдушно зриває "ленерівські прапори ". Тобто на неї терористи намагалися впливати, але все-таки не повністю охопили цим "не забудемо, не пробачимо, помстимося", - зазначила вона.

Блогер додала, що зараз школи на Донбасі переводять в стан військових ліцеїв, де діти у військовій формі приймають присягу захищати Росію і "ЛНР". Степова підкреслила, що вкрай важливо, щоб українські ЗМІ, які висвітлюють війну, робили акцент і на моментах такої пропаганди, а не тільки на обстріли.

"Про це також треба говорити. Треба говорити не тільки про обстріл, хоча це теж важливо. Але ще важливіше показувати країні всю війну, без винятку. Немає води? Це війна. Немає світла? Це війна", - сказала вона.

Масований наліт ударних БПЛА на Кубань: Атаковано два НПЗ, бітумний завод і військовий аеродром (відео)

субота, 27 квітень 2024, 7:59

У ніч на суботу за повідомленням російських джерел БПЛА атакували два нафтопереробні заводи, бітумний завод, військовий аеродром на Кубані та ряд інших об'єктів. . За повідомленням губернатора Краснодарського краю РФ Веніаміна Кондратьєва, було придуш...

Окуповані території мали залишитися за Росією: Die Welt оприлюднило мирну угоду, яку слуги Зеленського та представники Путіна узгодили 15 квітня 2022 року

субота, 27 квітень 2024, 7:38

Через кілька тижнів після російського вторгнення в Україну могла бути укладена мирна угода, стверджує німецьке видання Die Welt з посиланням на документ, який є у їхньому розпорядженні. Умови припинення війни були прописані у проєкті договору на 17 сто...