Терористи не припиняють обстрілювати Авдіївку, - Аброськін (фоторепортаж)

В прифронтове селище направлено спецпідрозділ главку поліції Донеччини для надання допомоги мирним жителям.

Міна впала просто на городі біля житлового будинку. фото: Фейсбук.

Сьогодні бойовики продовжили обстрілювати Авдіївку. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив начальник Донецького обласного управління поліції В'ячеслав Аброськін, передають Патріоти України.

"Бойовики не припиняють обстріли Авдіївки, місто знову без електрики. На вулиці Колосова внаслідок обстрілу міни впали в городі", - написав він.

Також, за словами генерала, для посиленого несення служби відправили в Авдіївку спецпідрозділ главку поліції Донеччини. Завдання - "надання допомоги мирним жителям, за потреби зробити все для їхнього порятунку, а також забезпечення правопорядку в місті".


"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...