Тяжкі будні сімейного підряду: На Франківщині брат нардепа Шевченка виграв вибори у брата міністра Насалика

За Шевченка віддали голоси 11 043 виборці, за Насалика - 10 278.

Ілюстрація. Фото: ipress.uaКандидат від "Укропу" Віктор Шевченко переміг на виборах депутата верховної ради в одномандатному виборчому окрузі №85 в Івано-Франківській області. За Шевченка віддали голоси 11 043 виборці, тобто 21,19%, йдеться на сайті ЦВК за результатами обробки 100% електронних протоколів, повідомляють Патріоти України.

На другому місці - кандидат від партії БПП, брат міністра енергетики Ігоря Насалика, мер Рогатина Сергій Насалик. Він отримав 10 278 голосів, тобто19,72%.

Як відомо, 17 липня відбулося голосування на проміжних виборах депутатів Ради на семи округах - у Волинській області, Івано-Франківській, Луганській, Полтавській областях, а також у Дніпрі, Херсоні та Чернігові.

Кандидат від партії "Батьківщина", колишній губернатор Херсонської області Юрій Одарченко офіційно переміг на проміжних виборах у Верховну Раду у 183-му окрузі.

За результатами обробки 100% протоколів в окрузі №23 (Волинська область) на проміжних виборах в Верховну Раду перемогла кандидат від "Українського об'єднання патріотів - кріп" Ірина Констанкевич з 57,42% голосів.

Радник міністра оборони україни, волонтер Тетяна Ричкова перемогла на проміжних виборах народних депутатів України в одномандатному окрузі №27 з центром в Дніпрі.

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...