Тіллерсон досяг свого: Нова стратегія США стосовно Росії спрацювала, - експерт по Близькому Сходу

Однак попри нову якість перемовин грандіозних зрушень вони не принесуть.

Рекс Тіллерсон. Фото: Рейтерс.

Тіллерсон зумів реалізувати стратегію, з якою їхав до Москви. Про це в коментарі Gazeta.ua розповів Ігор Семиволос, експерт Центру близькосхідних досліджень, передають Патріоти України.

"Елементом цієї стратегії був удар по сирійському аеродрому. Спрацювала стратегія Штатів говорити з Росією з позиції сили і примусити її до миру. Наскільки вони були переконливими, питання відкрите. Однак вразити росіян вдалося", - каже експерт.

За його словами, попри нову якість перемовин грандіозних зрушень вони не принесуть. "Хоча їх ведуть в іншій манері, ніж раніше. Стають активнішими, більш наполегливим. В американців тепер більше можливостей вплинути на думку співрозмовників. В адміністрації США перемогли глобалісти. А ті, хто пропонував зосередитися на внутрішніх питаннях і залишити світ кому завгодно, тільки не американцям, програли. Однак глобальних змін чекати не варто", – коментує Семиволос.

"Для перемоги нам потрібна диктатура": Нардеп від "Слуги народу" відзначився скандальною заявою

вівторок, 19 березень 2024, 13:41

Нардеп від "Слуги народу" Сергій Демченко заявив, що зараз максимальну кількість рішення приймає особисто президент Володимир Зеленський і "диктатура – це інструмент, який може допомогти нам перемогти у війні проти Росії". Про це він сказав в ефірі тел...

Боєприпаси для артилерії теж будуть: Бельгія надасть Україні великий пакет військової допомоги

вівторок, 19 березень 2024, 11:44

Бельгія планує передати Україні пакет військової допомоги на суму 450 мільйонів доларів. До нього увійдуть близько трьох сотень бойових броньованих машин LMV й три мінні тральники. Про це пишуть видання Belga та Shephard Media, посилаючись на слова мін...