"Тітушка" Крисін перечекав важкі часи в безпечному СІЗО: Суд звільнив обвинуваченого в причетності до вбивства журналіста Веремія

Юрій Крисін обвинувачується в тому, що в складі групи "тітушок" бив журналіста Веремія бейсбольною биткою біля Михайлівської площі 18 лютого 2014 року в Києві.

Юрій Крисін. Фото: Фейсбук.

Апеляційний суд Києва звільнив з-під варти Юрія Крисіна, якого обвинувачують у причетності до вбивства журналіста газети "Вести" В'ячеслава Веремія під час Євромайдану. Про це написала на своїй сторінці в Facebook написала адвокат Євгенія Закревська, передають Патріоти України.

"Отже, сьогодні підсудного у справі про напад на журналіста Веремія Юрія Крисіна, якого після звільнення з-під варти за обвинуваченням у справі Веремія, уже двічі затримували й один раз засудили за скоєння інших, більш "звичних" йому злочинів, знову (втретє) випустили з-під варти", - написала вона.

"Скільки ще злочинів, перебуваючи під судом і сліідством у інших справах Крисін має скоїти, щоб колегія суддів в складі Дениса Масенка, Олега Присяжнюка й Ігоря Паленика усвідомила сенс поняття "ризик рецидиву", - обурилась вона.

Закревська звернула увагу, що за звітами про автоматичий розподіл справи в апелячції прізвища суддів часто бувають на слуху у майданівських справах.

Як повідомлялося, у жовтні 2015 року суд заарештував Крисіна, обвинувачуваного в причетності до вбивства журналіста Веремія, за підозрою у вимаганні грошей у перевізників.

Крисін обвинувачується в тому, що в складі групи "тітушок" бив журналіста Веремія бейсбольною биткою біля Михайлівської площі 18 лютого 2014 року в Києві.

За версією слідства, безпосереднє вбивство журналіста скоїв житель Горлівки (Донецька область) Джалал Алієв.

"Соколам путіна" дуже страшно коли стріляють у відповідь: Сили оборони змусили другий Ту-22 замість атаки України тікати подалі вглиб росії - розвідка

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:55

Під час атаки російських бомардувальників Ту-22М3 один з них був збитий, а другий поспішив розвернутися. Про це розповів представник Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони України Андрій Юсов у ефірі Радіо Свобода в п’ятницю, 19 квітня. . "Зн...

Кадри не лише з Непалу: Речник ЗСУ повідомив, кого окупанти женуть у наступ на Часів Яр

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:43

Під час наступу на Часів Яр Донецької області російська окупаційна армія зазнає значних втрат, а в полон потрапляють іноземні найманці з Непалу та Шрі-Ланки. Про це повідомив речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" підполковник Наз...