І знову, "дякуючи" Савченко: Антимайданівцю "Топазу" перерахували термін відбутого покарання, до вечора він вийде на свободу, - адвокат

Правозахисник відомого харківського сепаратиста поклопотав, щоб його клієнт потрапив під дію закону скандально відомої нардепа, яка зараз сама перебуває у СІЗО.

Гнат Кромський "Топаз". Фото:Громадське телебачення

Жовтневий райсуд Харкова ухвалив рішення про звільнення з-під варти антимайданівця Гната Кромского, відомого на прізвисько "Топаз". Про це повідомив його адвокат Дмитро Горшколєпов, передають Патріоти України.

"Суд задовольнив клопотання адвоката про перерахунок терміну відбутого покарання, виходячи з реального перебування під вартою. Згідно з роз'ясненням Верховного суду про застосування "закону Савченко" виходить, що він провів під вартою понад вісім років.

З урахуванням вироку Київського райсуду, який призначив покарання у вигляді вісім років позбавлення волі, Жовтневий суд прийняв ухвалу про негайне звільнення його з-під варти. Зараз йде оформлення документів. Сьогодні до вечора він повинен вийти на свободу", - розповів адвокат.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...