Ані шоку, ані відчуття провини: У мережі згадали відео, як поводилася Зайцева в перші хвилини після смертельної ДТП у Харкові

На прохання поліції пред'явити водійське посвідчення Зайцева не змогла цього зробити - при цьому на суді факт відсутності у неї документів взагалі не фігурував у справі.

Олена Зайцева. Фото:NEWSTIME

У Мережу потрапив відеозапис з боді-камери одного з поліцейських, які першими прибули на місце жахливої ДТП в Харкові за участю Олени Зайцевої. На записі видно, що реакція 20-річної винуватиці трагедії явно не адекватна події - Зайцева спокійно ходить в двох кроках від закривавлених тіл убитих нею людей, а єдине, що її турбує - це легке поранення її подруги осколком скла, передають Патріоти України.

Також користувачі звернули увагу на те, що на прохання поліції пред'явити водійське посвідчення Зайцева не змогла цього зробити - при цьому на суді факт відсутності у неї документів взагалі не фігурував у справі.

У коментарях відзначають, що судячи з поведінки Зайцевої відразу після аварії вона або глибоко аморальна, або, що більш імовірно, перебуває під впливом наркотичних речовин.

Як відомо, ДТП в Харкові, в результаті якої загинули шестеро людей, сталося увечері 18 жовтня 2017 року. Автомобіль Lexus, за кермом якого перебувала 20-річна Олена Зайцева, був відкинутий на групу пішоходів в результаті зіткнення з Volkswagen. В результаті шестеро людей загинули, ще стільки ж отримали травми різного ступеня важкості.

Джерело: Главред

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...