Тітушки спокою не дають: Антитруханівським активістам з Одеси погрожують - спалене перше авто

Одному з мітингувальників передали погрози через працівника громадських слуб.

Ілюстрація: ЖЖ

Цієї ночі в Одесі невідомі спалили транспортний засіб активіста, який протестував проти мера Труханова, ще одному пікетчику погрожували, повідомляють Патріоти України з посиланням на місцеві ЗМІ.

Історія з побитими протестуючими проти проросійського мера Одеси отримала своє продовження сьогодні вранці. Як стало відомо, близько четвертої години ранку спалили автомобіль активіста-підприємця, який брав участь в акціях проти скандального мера.

За повідомленням місцевих засобів масової інформації, цей активіст, який займається підприємницькою діяльністю, відмовився від сплати "данини" одному з одеських віце-мерів.

Ще одному активістові акції за відставку Труханова, Олегу Михайлику, погрожували невідомі. Своє послання Михайлику вони передали через громадського працівника.

Прості активісти, координатори акції протесту, а також її лідери почали публікувати в соціальних мережах свої заяви про те, що якщо з ними або їх близькими щось станеться, то нічого випадкового в цьому немає.

Одеський активіст Сергій Гуцалюк на своїй сторінці в одній із соціальних мереж написав про те, що нічим протиправним ніколи не займався і не схильний до суїциду.

"Мета цього саміту - об'єднати країни": Кулеба пояснив, чому Росію не кличуть на саміт миру

четвер, 2 травень 2024, 11:30

Голова МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Росію не запрошено на Глобальний саміт миру, адже сідати за нею стіл переговорів немає сенсу. Від РФ неможливо буде домогтися сумлінних дій.Про це міністр сказав у інтерв'ю Foreign Policy, передають Патріоти ...

Ворога чекає лише смерть: Сирський показав відео знищення окупантів на фронті в Україні (відео)

четвер, 2 травень 2024, 11:27

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав відео знищення росіян на фронті в Україні, передають Патріоти України. Відео знищення ворога показав командувач Сухопутними військами Олександр Сирський. "Невпинна бойова робота Сил оборони України - вор...