"Это чмо даже не воевало": У "ДНР" заявили, хто може бути причетним до ліквідації Захарченка

На думку прихильників "русского мира", письменник Прилєпін не тільки добре попіарився на Донбасі.

Захарченка допоміг ліквідувати Прилєпін? Ілюстрація: соцмережі.

Вбивць на колишнього ватажка "ДНР" Олександра Захарченка навів російський письменник Захар Прилєпін, який раніше воював за "республіку" на боці терористів, але на початку липня втік назад в РФ. Цікаву гіпотезу поширили ЗМІ з посиланням на пост Людмили Гришиної в соціальній мережі, передають Патріоти України.
"Что же ты, фраер, сдал назад? Вояка грозный! Где ты был в 2014-2015 годах, когда там (на Донбассе, — ред.) действительно воевали? Приехал в 2017, попиарился, фото, селфи наделал и смылся. И с его подачи (Прилепина, — ред.) вокруг Александра Захарченко появились те особи, которые его в результате и убили. А теперь пришли к власти", — написала Людмила.

Її думку поділяє терорист "ДНР" "Степанич". Як стверджує найманець, Прилєпін на Донбасі насправді не воював, а лише фотографувався "в безпечному місці".

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...