"Это фашист!": Російський пропаганд*н Філіпс поглумився над похованням Степана Бандери у Мюнхені (відео)

Він спочатку влаштував істерику, а потім почав топтатися по могилі.

Грем Філіпс у Мюнхені біля могили Степанові Бандері. Фото:скрін відео

Російський пропагандист Грем Філліпс, відомий своїми брехливими репортажами з окупованого Донбасу, поглумився над могилою Степана Бандери в Мюнхені на цвинтарі Вальдфрідхоф. Відеозапис процесу він опублікував в Youtube, передають Патріоти України.

Бандера був убитий в Німеччині 59 років тому - 15 жовтня 1959 року агентом КДБ Богданом Сташинським. У річницю смерті на його могилу принесли свічки та квіти, а також повісили прапори України і УПА.

Філліпс спочатку влаштував істерику біля могили, кидався на людей з криками про фашистів, обзивав чоловіків, але вони мовчки пішли, не ставши вступати з ним в діалог. Потім він почав копати ногами свічки і українські прапори і топтатися по могилі.

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...