"Это навсегда похоронит нашу экономику, Европа, спаси нас!": Російські пропагандисти в шоці від блокування фур з РФ в Україні

Кремлівський пропагандист Марков боїться, що збитків зазнають європейські компанії, які подадуть в суд на Росію, а в умовах санкцій російській економіці загрожуватиме в такому випадку цілковитий колапс.

Сергій Марков. Фото:grani.ru

Один з головних кремлівських пропагандистів політолог Сергій Марков б'є на сполох через блокаду російських фур в Україні. Він вважає, що такі дії можуть завдати неймовірної шкоди російській економіці, оскільки десятки тисяч фур везуть товари з ЄС до Росії. Про такі побоювання і прогнози він пише у Facebook, інформують Патріоти України.

Марков, який постійно клянеться в любові до псевдореспублік "ДНР" та "ЛНР" і вважає санкції проти Росії нікчемними, дуже кається, і закликає зупинити наказ уряду про блокаду українських вантажівок на шляху в Росію.

"Росії не можна відповідати дзеркально. Росія і Україна в диспаритеті. Ми можемо зупинити кілька десятків фур, що йдуть в Казахстан і Вірменію. А Київ може зупинити багато сотень і навіть тисяч російських фур, що везуть товари з ЄС до Росії", - буквально "кричить" на сторінці Марков.

Більш того, те, що сниться в страшних снах всім росіянам, може стати реальністю. Сергій Марков боїться, що збитків зазнають європейські компанії, які подадуть в суд на Росію, а в умовах санкцій економіці загрожує цілковитий колапс.

Тому він закликає судитися з Україною в російських судах, поки не пізно, інакше даний конфлікт економічно з'їсть РФ заживо.

Далі він параноїдально намагається довести, що дану ситуацію РФ повинна використовувати як головну зброю проти України.

В ISW пояснили, що стоїть за оголошенням РФ у розшук політичних і військових лідерів України

неділя, 5 травень 2024, 12:30

Оголошення Росією у розшук президента України Володимира Зеленського та ще кількох політичних і військових лідерів є частиною її інформаційної операції з дипломатичної ізоляції країни. Кремль і не думає полишати спроб представити свою неспровоковану аг...

Українські воїни з артилерії та мінометів розтрощіли банзай-атаку окупантів: У BILD розповіли про бій під Красногорівкою

неділя, 5 травень 2024, 12:25

Окупаційні війська Росії спробували провести наступ на Красногорівку у Донецькій області "танками-черепахами" - план росіян обернувся для них катастрофою, передають Патріоти України. Днями колона російської бронетехніки вийшла з-під Мар'їнки на Красног...