"Это цирк, это просто цирк. Это 13-летние мальчики дерутся за песок", - молодь про конфлікт Авакова і Саакашвілі (відео)

Молоді хлопці та дівчата після перегляду інциденту між головою Одещини та міністром МВС назвали це конфліктом на особистому грунті, який не повинен вирішуватися у залі засідань.

Скрін відео

Телекомпанія Media Reflex показала молодим людям 18-22 років відео сутички глави МВС Арсена Авакова та голови Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі. Відео з реакцією молоді MediaReflex виклав на Youtube, інформують Патріоти України.

"Що взагалі відбувається? Я відчуваю, що мого мозку зараз немає в моїй голові ... Люди, які займаються політикою, не мають права переходити на особистості. Тут вже конфлікт перейшов на особистий грунт і вони його повинні вирішувати не в залі засідання .. .

Ось це жесть. Я в шоці ... Чого вони взагалі кричать? ... Якщо влада не може з усім цим розібратися в країні, то люди взагалі не розуміють де вони живуть, що вони роблять і для чого це все ... Чому вони поводяться як дикуни? Начебто дорослі люди, а поводяться, як підлітки ... Це цирк, це просто цирк. Це 13-річні хлопчики б'ються за пісок ", - коментують відео молоді люди.

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...