"Тоді і Крим буде спільний, і міст": На росТБ закликали українців до "возз'єднання" (відео)

На думку Карена Шахназарова, Україна не зможе домогтися успіху без Росії.

Карен Шахназаров. Фото: Аргументи і факти.

Російський режисер Карен Шахназаров в ефірі телеканалу "Росія 1" заявив, що український народ - "частина великої російської нації". Цю заяву він зробив під час пропагандистської передачі "Вечір з Володимиром Соловйовим", передають Патріоти України.

На його думку, Україна не зможе домогтися успіху без Росії. "Це неминуче. Це сенс Євразії. Україна і український народ - це частина великої російської нації і тільки в цьому. Як би він може жити окремо в своїй країні, але все одно сенс в цьому і тільки тоді буде і достаток, і успіх, і розвиток", - висловився Шахназаров.

Крім того, режисер також заявив, що єдиний спосіб для України повернути Крим - це об'єднання з РФ. "Українському народу є як возз'єднатися з Кримом. Знову вступити в державний союз з Російською Федерацією і організувати одну могутню державу, і тоді і Крим буде спільний і міст буде спільний", - говорить він.

У мережі вже встигли відповісти на такі заяви Шахназарова. "Такі "діячі" мистецтв викликають найбільшу огиду. Ну можна промовчати, не ходити в солов'їний послід, але ж не можуть. Лаври наслідного холуя Міхалкова не дають спокою. Хочеться бути "більш кращим" лакеєм", "Мало що божевільні вважають", "А як це чмо "Мосфільмом" править, він же там не буває, у всіх г*вношоу сидить цілодобово?", - пишуть користувачі соціальної мережі Twitter.

Про українців як "частину російської нації" дивіться з 11.25, про "повернення" Криму - з 8:22.

"Як тільки ви починаєте...": Київ має нестандартно реагувати на тактику Путіна, - швейцарський експерт

субота, 20 квітень 2024, 7:38

Відео з фронту свідчать про те, про що вже давно говорять військові експерти, Росія має проблеми з постачанням достатньої кількості матеріалів для війни в Україні, передають Патріоти України. На кадрах видно, як російські військові пересуваються прифро...

Ситуація патова для всіх? Росіяни посилюють мобілізацію для наступу, але їм це може не допомогти, - ISW

субота, 20 квітень 2024, 7:30

Російські війська посилюють криптомобілізацію напередодні очікуваної наступальної операції влітку 2024 року. Однак їм буде складно швидко створити ефективні резерви на оперативному і стратегічному рівнях через великі втрати на фронті в Україні та у вип...