"Только два года Крым в РФ. Что же будет дальше?": Губернатор Севастополя, який винен 4 мільйони пансіонату "Изумруд", "пресує" заклад в кращих традиціях бандостану

У пансіонаті шоковані рейдерством губернатора і кажуть, що стикаються з таким свавіллям вперше.

Дмитро Овсянніков - губернатор Севастополя. Фото: smiexpress.ru.

Виконуючий обов'язки губернатора Севастополя Дмитро Овсянніков влітку відпочив разом з друзями і сім'єю в кримському пансіонаті "Изумруд" на 4 мільйони рублів, але послуги оплачувати категорично відмовляється. У відповідь на скарги готелю чиновник наказав правоохоронним органам перевірити... заклад. Про це пишуть Патріоти України з посиланням на російські ЗМІ.

У Севастополі розгорається новий скандал за участю представника окупаційної влади. Так, 28 липня після призначення на новий пост губернатора Севастополя Овсянніков оселився в пансіонаті разом з сім'єю і друзями. До цього він зажадав зробити ремонт в кімнатах, застелити нову червону доріжку, замінити телевізори і меблі в п'яти кімнатах, повісити нові штори. До слова, не відмовляв чиновник собі і в дорогих задоволеннях: разом з членами своєї команди Овсянніков катався на катері, харчувався їжею з кафе.

Через раптовий візит губернатора і його команди пансіонат відмовив в броні багатьом туристам, але високий сезон "Изумруд" завершив зі збитками.

В уряді Севастополя відмовляються коментувати ситуацію. У неофіційній бесіді кажуть, що після скарг пансіонату Овсянніков нацькував на нього силовиків. Таке рішення нібито прийняли після "багаторазових повідомлень жителів міста".

Як завершиться справа, поки не відомо. У пансіонаті шоковані рейдерством губернатора і кажуть, що стикаються з таким свавіллям вперше.

У соціальних мережах місцеві жителі, не приховуючи емоцій, лають Овсяннікова і його велику родину (ставленик Кремля виховує 4 дітей):

"Ну чому так по-свинськи треба себе вести. Губернатор повинен бути прикладом, а тут чисте рейдерство. Як в очі людям дивитися? Чи "Изумруд"не перший потерпілий?"

"Ось така нова влада. Обслужити, оближи, а натомість - дулю. Поскаржишся - проблем не оберешся. І це тільки другий рік Крим в РФ. Що буде далі?".

"Погуляв на 4 мільйони. Чого ж це треба було робити чиновнику, щоб на таку суму погуляти? Та й хто це все оплатить? Податки простих кримчан?", - пишуть у мережі.

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...