Тому що послідовний: Трамп зупинить Путіна, коли буде вважати за потрібне, - Безсмертний

Екс-представник України в Тристоронній контактній групі радить давати оцінку конкретним діям американського президента в його позиції щодо російської агресії.

Роман Безсмертний. Фото: BBC.com.

Президент США Дональд Трамп зупинить президента Російської Федерації Володимира Путіна тільки тоді, коли вважатиме за потрібне. Про це Сегодня розповів колишній представник України в політичній підгрупі Тристоронньої контактної групи Роман Безсмертний, коментуючи останню заяву Трампа щодо Донбасу, передають Патріоти України.

"Вибачте, він же - не політик, тому ставтеся до його пропозицій, як до певних звуків. А більше реагуйте на конкретні справи, цифри, дії. А дії говорять про те, що прес над людьми, які сидять в Москві, особливо над такими, як Путін, опускається. І він (Трамп. - Ред.) його зупинить там і тоді, коли вважатиме за необхідне ", - сказав він.

"А суть її (послідовності. - Ред) у: а) збільшенні видатків на армію; б) збільшенні видатків на військово-промисловий комплекс; в) зростанні обороноздатності США; г) забезпеченні безпеки США і американського народу за межами США; д) і силі як векторі стримування ", - зазначив Безсмертний.

Вбивство мало відбутись у Польщі: Затримано чоловіка, який готував замах спецслужб РФ на Зеленського

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:23

Українські правоохоронці в співпраці з органами правопорядку Республіки Польща затримали громадянина Польщі за підозрою у готовності діяти на користь спецслужб Російської Федерації, який пропонував замах на президента Зеленсько, повідомляє генпрокурату...

"За Росію вже серйозно взялись": Експерт дав прогноз щодо руйнування режиму у РФ та ставки Заходу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:56

На Заході роблять ставку на поступове руйнування путінського режиму. Поки що немає ознак того, що серед наших союзників мають намір не визнавати легітимність Путіна. Таку думку в ефірі "Еспресо" висловив політичний експерт Максим Розумний, передають Па...