Тонкий естонський троллінг: Юнкера змусили зізнатися, що у нього немає смартфона

​Глава Єврокомісії Жан-Клод Юнкер розповів, що естонський прем’єр пожартував над його ставленням до мобільного зв’язку і запросив у Таллін, надіславши листівку.

Ж.-К.Юнкер. Фото: Политикус.

Глава Єврокомісії Жан-Клод Юнкер очікує від головування Естонії у Раді ЄС розвитку програм, які стосуються цифрових технологій. Про це він заявив під час візиту до Естонії, куди прибув напередодні початку головування балтійської країни у Раді ЄС, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Під час зустрічі Естонський прем’єр Юрі Ратас закликав до вільного обміну даними у межах ЄС, щоб стимулювати економічне зростання блоку. Він наголосив, що вільне переміщення даних є умовою для функціонування єдиного цифрового ринку ЄС.

"Щоб забезпечити вільний обмін даних у Європі, нам необхідно збільшити рівень довіри та безпеки. Для цього потрібно зосередити увагу на проблемах кібербезпеки", - сказав Ратас.

Що цікаво, глава Єврокомісії зізнався, що у нього немає смартфону, попри це він вірить у цифрове майбутнє ЄС.

"Я не повинен цього говорити, але скажу: у мене дотепер немає смартфону. Але навіть не будучи техніком, я знаю, наше майбутнє – цифрове", - зазначив Юнкер.

Юнкер поділився, що естонський прем’єр пожартував над його ставленням до мобільного зв’язку і запросив у Таллін, надіславши відкритку. "Як у ХІХ столітті", - додав Юнкер.

Зазначимо, що питанням єдиного цифрового ринку у ЄС сьогодні в Єврокомісії опікується колишній естонський прем’єр Андрус Ансіп. Естонія зуміла трансформувати власну економіку саме завдяки впровадженню нових технологій.

Як відомо, Естонія очолить Раду ЄС з 1 липня по 31 грудня 2017 року.

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...