Прокляття замислених інтелектуалів: Глава Євросоюзу насмішив появою на публіці у різних туфлях (відео)

Забудькуватий європеєць таким чином мимоволі «переплюнув» прем'єр-міністра Канади Трюдо, який 2017 року з гордістю продемонстрував колегам по НАТО шкарпетки різного кольору.

Президент Європейської комісії Жан-Клод Юнкер одягнув на прес-конференцію в Брюсселі черевики різного кольору, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости. Комічний епізод зафіксував британський журналіст Пол Джозеф Ватсон.

«Нове відео демонструє голову Єврокомісії Жан-Клода Юнкера, якого переслідують чутки про те, що він закоренілий алкоголік, у взутті різних кольорів під час публічного заходу», - написав Ватсон.

"Це не смішно. Ця людина - лідер 500 мільйонів європейців. Заплутаний Жан-Клод Юнкер з'являється на прес-конференції в одному чорному і одному коричневому черевику», - написав політик Крістос Паппас.

Відзначається, що Юнкер був в різнокольорових черевиках лише на початку офіційного заходу - після того, як йому вказали на помилку, пішов перевзуватися.

Це не перша пригода високопоставленого прокремлівського чиновника на публіці. Варто згадати, на липневому саміті НАТО Юнкер був настільки розсіяним, що ЗМІ допустили алкогольне сп'яніння лідера ЄС.

В молоді роки Жан-Клода була вельми популярна французька комедія "Високий блондин у чорному черевику". Можливо підсвідомість зіграла злий жарт з 63-річним люксембуржцем. Можливо, звісно і міцний напій теж доклався.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...