Вживає ліки: У Єврокомісії пояснили, чому Юнкеру було важко триматися на ногах під час саміту НАТО

​Юнкеру не вперше доводиться пояснювати свою "нестійкість" під час офіційних політичних заходів.

Жан-Клод Юнкер. Фото:Слово і ДілоЄвропейська комісія заперечує, що її президент Жан-Клод Юнкер був п'яний на саміті НАТО в Брюсселі. Там кажуть, що причина дивної поведінки Юнкера - ліки від ішіасу. Про це повідомляють Патріоти України.

Це був "аж надто болючий напад ішіасу, що супроводжувався судомами", - сказав представник Єврокомісії. Під час саміту НАТО в Брюсселі Юнкер з невідомої причини ледь тримався на ногах: топ-чиновник ЄС спотикався і не міг утримувати рівновагу. В результаті йому допомагали оточуючі його політики.

Коли репортер запитав, чи був Юнкер п'яний, представник Єврокомісії відповів, що питання "більш ніж нетактовне". "Я не думаю, що це витончено, я не думаю, що це справедливо", - сказав він.

Представник комісії заявив, що після того, як напад пройшов, Юнкер взяв участь у вечері. Як зазначає агентство, Юнкеру не вперше доводиться пояснювати свою поведінку.

Під час виступу в ірландському парламенті минулого місяця Юнкер пояснив свою "нестійкість": "У мене є деякі труднощі з ходьбою. Я не п'яний. У мене ішіас, але я б вважав за краще бути п'яним", - сказав він.

У 2016 році Юнкер відхилив припущення, що у нього була проблема з алкоголем. Один з журналістів французької газети Libеration написав, що "під час нашого останнього обіду він (Юнкер, - ред.) збив чотири келихи шампанського, коли йшов з салатом".

В інтерв'ю з коментатором Жаном Катререром він сказав, що такі «чутки» були поширені його противниками. "Як ви думаєте, я зможу займатися своєю роботою, якщо буду пити коньяк під час сніданку?", - сказав тоді Юнкер.

Як відомо, ішіас - больові відчуття, викликані роздратуванням або компресією сідничного нерва.

Джерело: BBC

Приборкання Шольця: США після надання Україні далекобійних ATACMS підштовхне Берлін до позитивного рішення щодо Taurus, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:22

США хочуть, щоб передача ATACMS Україні, спонукала Німеччину надати Києву Taurus. Про це повідомляє "Європейська правда". Зазначається, що про це заявив неназваний високопосадовець оборонного відомства США. Він також зазначив, що рішення про надання Ta...

Останнє попередження китайцям: Блінкен за підсумками зустрічі з Сі Цзіньпіном пригрозив КНР новими санкціями за допомогу РФ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:56

Ставки піднято дуже високо. Китаю потрібна фінансова та технологічна допомога Заходу для подолання кризи. Вашингтон ув'язкє це питання з приборканням російської агресії проти України. Головною метою візиту Блінкена було спроба попередити КНР не підтрим...