Не мытьем, так катаньем": Навіщо Росії потрібно "посольство Криму" в Брюсселі

Крим, відповідно до законодавства самої Російської Федерації - суб'єкт Росії, невід'ємна частина її території. Навіщо йому своє представництво при Євросоюзі, невже представництва самої Росії мало?

Окупований Крим - не Росія. Ілюстрація: соцмережі.

"У Європейському Союзі відмовилися від самої можливості співпраці із "представництвом Криму", яке Москва збирається відкрити в Брюсселі. Але вже сам факт появи такого представництва, на перший погляд, суперечить самому підходу Кремля до державності", - пише оглядач Віталій Портников у своїй статті, передають Патріоти України, та продовжує:

"Одна справа - коли з Москви ініціюють створення фейкових "представництв" "народних республік" Донбасу. Формально ці "республіки" ніяк не пов'язані із Росією, а їхні представництва повинні переконати світ у тому, що "ДНР" і "ЛНР" - справжні держави, а не окупована територія. Так режим апартеїду в ПАР у останні роки свого існування заохочував відкриття у Європі "представництв" своїх бантустанів, які оголошувалися "незалежними" державами, але насправді контролювалися Преторією. "ДНР" і "ЛНР" - такі ж бантустани, тільки не расистські, а бандитські.

Але Крим, відповідно до законодавства самої Російської Федерації - суб'єкт Росії, невід'ємна частина її території. Навіщо йому своє представництво при Євросоюзі, невже представництва самої Росії мало?

Очевидно, що в Кремлі вирішили, що мало. Що якщо російські аргументи щодо "добровільного" приєднання окупованого півострова не працюють, так цими доказами повинні займатися представники маріонеткової влади Криму. І головний акцент у пропаганді буде робитися саме на їхнє представництво у Брюсселі.

Зрозуміло, що таке представництво створять - незалежно від того, чи захочуть з ним мати справу європейці чи ні. Зрозуміло, що це буде важливий пропагандистський центр, який стане переконувати обивателів і політиків в тому, що у Криму все чудово, що потрібно забути про окупацію і санкції. А потрібно співпрацювати, відпочивати і дружити. Росія - добра душа, а Крим - це Росія.

І для того, щоб всю цю дурню не сприймали серйозно, російським пропагандистським представництвам повинні протистояти представництва справжнього Криму. Ці представництва повинні нагадувати про окупацію, репресії, приниження. Вони повинні готувати світову громадськість до того, що рано чи пізно український суверенітет над територією півострова буде відновлено - а до цього часу ні про які поїздки, ні про які інвестиції, ні про яку співпрацю не може йти й мови. Ми не повинні залишати безсовісним російським пропагандистам жодного шансу".

Джерело: Еспресо.ТV

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...