Ще одна кремлівська "консерва": Європі слід покінчити з цькуванням Росії, - Юнкер

На думку глави Єврокомісії, Європа не забуває про розбіжності з РФ, проте слід думати про відновлення зв'язків із цією країною.

Жан-Клод Юнкер. Фото:tvc.ru

Країнам Європи варто перестати цькувати Росію. Таку заяву зробив 31 травня в Брюсселі президент Європейської комісії Жан-Клод Юнкер, повідомляють Патріоти України з посиланням на The Guardian.

За його словами, Європа ніколи не змириться з тим, що "зробила Росія із Кримом чи Східною Україною". Але слід мати на увазі, що "уся територія Європейського союзу становить приблизно 5,5 млн км2, а Росії – 70,5 млн км2", сказав політик.

Він закликав подумати про відновлення зв'язків із Москвою у всіх можливих сферах, не забуваючи про "відмінності і розбіжності".

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...