Торги тривають? Суд приняв рішення по Насірову

Мустафа Найєм повідомив, що САП просить для Насірова запобіжний захід у вигляді тримання під вартою або заставу 2 млрд гривень.

Ілюстрація: ЖЖ

Суд з обрання запобіжного заходу главі ДФС Роману Насірову перенесено на 10:00 5 березня. Таке рішення було прийнято Солом'янським судом Києва за клопотанням адвокатів Насірова, повідомляють Патріоти України.

Разом з тим, раніше сторона обвинувачення заявила, що лікарі, які обстежували главу ДФС під час засідання, не надали висновків про необхідність його термінової госпіталізації. Прокурори виступали проти перенесення засідання.

Хоча вибори все одно нелегітимні: США визнають Путіна "президентом" РФ

понеділок, 6 травень 2024, 22:15

Сполучені Штати не будуть направляти представника на так звану «інавгурацію» російського диктатора Володимира Путіна, яка відбудеться 7 травня. Про це на брифінгу повідомив речник Державного департаменту США Метью Міллер, передають Патріоти України. Зо...

Сі Цзіньпін дав гучну обіцянку Макрону щодо війни в Україні

понеділок, 6 травень 2024, 22:01

Керівник Китаю взяв на себе зобов'язання утриматися від продажу Росії будь-якої зброї і буде суворо контролювати експорт товарів подвійного призначення. Про це заявив президент Франції Еммануель Макрон, повідомляють Патріоти України з посиланням на Le ...