Трамп планує побудувати в США диктатуру і мафіозну державу, - Джордж Сорос

Мільярдер Джордж Сорос різко розкритикував обраного президента США, назвавши його аферистом і обманщиком.

Джордж Сорос. Фото: joinfo.ua

Мільярдер і меценат Джордж Сорос в різкій формі розкритикував Дональда Трампа, заявивши про те, що республіканець влаштує диктатуру в Сполучених Штатах. Така думка пролунала в інтерв'ю Блумберг в кулуарах Всесвітнього економічного форуму в Давосі, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

«Я охарактеризує Трампа як афериста і обманщика. Якщо йому вдасться вийти сухим з води, він стане справжнім диктатором», - вважає Сорос.

На думку мецената, Дональд Трамп хоче встановити в США іншу форму правління, яка буде протиставлена всьому суспільству. Ідеї обраного президента, як вважає Сорос, суперечать самі собі.

«Я б описав це одним словом - диктатура. Також можна назвати бажання і ідеї Трампа «мафіозною державою», - підкреслив мільярдер.

Коли журналіст поцікавився у Сороса про поведінку світових ринків після вступу Трампа на посаду, мільярдер зазначив, що давати якісь прогнози - завдання невдячне, і зараз невизначеність на ринках дійшла до самого піку.

«Перш за все, вона позначається на довгострокових інвестиціях, і ситуація зберігається, оскільки ніхто не може сказати про наступні кроки Трампа», - пояснив Сорос.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...