На крок ближче до імпічменту: Трамп вирішив піти на поступки Росії, – The Washington Post

США відмовляться від підтримки повстанців у Сирії в догоду Путіну.

В.Путін і Д.Трамп. Фото: 112.

Адміністрація президента США Дональда Трампа планує згорнути програму Центрального розвідувального управління з підтримки повстанців в Сирії. Про це повідомляє американське видання The Washington Post, передають Патріоти України.

Наголошується, що дане рішення Дональд Трамп прийняв спільно з головою ЦРУ Майком Помпео і своїм радником з національної безпеки Гербертом Макмастером перед першими переговорами з Путіним.

За словами джерел видання, таке рішення свідчить про бажання США співпрацювати з Росією і є своєрідною поступкою.

"Ця програма була центральним елементом політики, розпочатої адміністрацією Обами в 2013 році для надання тиску на Асада. Однак навіть прихильники програми поставили під сумнів її ефективність після того, як два роки тому Росія розгорнула військові сили в Сирії", – зазначає видання.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...