Трамп знає, де у Путіна "кнопка": Астропсихологи дали свій прогноз

За оцінками астрологів, Трамп зможе "розворушити" світ, але час його правління буде недовгим - 2-3 роки.

Дональд Трамп. Фото: ВВС.

Новообраний президент США Дональд Трамп має "потужну кнопку маніпуляції" президентом Росії Володимиром Путіним; президентство Трампа може виявитися недовгим. Про це в ефірі "Обозревателю" розповіли астрологи міжнародної категорії, астропсихології Олена Осипенко та Юрій Буянов, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"У нього є потужна кнопка маніпуляції Путіним, а через нього і Росією. Тому що він дуже добре знає його слабке місце. Ми не будемо говорити про слабкі місця Путіна, я думаю, що це дуже інтимні моменти, але мені здається, що їхній контакт буде дуже цікавим. І дуже хорошим для України", - сказала Олена Осипенко.

Оцінюючи особистість нового президента США, астрологи зазначили, що Трамп - "перш за все, артист", "непередбачуваний гравець", незалежний і ексцентричний чоловік.

"Я подивилася на Трампа з різними політиками - і з Порошенком, і з Путіним, і з Меркель. Мені здається, це той персонаж, який може розворушити суспільство", - зауважила Олена Осипенко.

Юрій Буянов, в свою чергу, наголосив: не слід очікувати, що Трамп буде грати для України роль Санта Клауса, який роздає подарунки. "Навіть нинішня адміністрація США прозоро натякала нашим лідерам, що пора вже зайнятися справою. Цей вже буде говорити прямо і конкретно", - переконаний він.

За оцінками астрономів, день інавгурації президента 20 січня "не є поганим". Вони пояснюють такий вибір рекомендаціями Інституту астрології США. Водночас вони зазначили, що "у нього дуже складний січень до цього дня". "Чи то багато справ, чи то переживань, чи то він чогось боїться".

Разом із тим Олена Осипенко сказала: "У Трампа я бачу невеликий період правління - 2-3 роки. Далі я не відчуваю. Чи то він сам відмовиться, чи то він буде найбільш ефективний в ці перші 2-3 роки", - припустила вона.

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...

"Майже повністю складається з іноземних елементів": Експерт "розібрав" російську ракету "Циркон"

четвер, 28 березень 2024, 22:46

Україні потрібна система THAAD, котра здатназбивати балістичні ракети на висоті понад 100 км над землею. Про це заявив авіаексперт Анатолій Храпчинський, пише Espreso, передають Патріоти України. «Маємо більш великий фрагмент російської ракети „Циркон“...