Трампа довела до люті інформація про витік даних щодо його дзвінка Путіну - ЗМІ

Після цього президент США провів зустріч зі своїми помічниками і консультантами і нагадав, що лише невелике коло присутніх було допущено до секретних матеріалів, а тому буде розслідування.

Дональд Трамп. Фото:EADaily

Президент Дональд Трамп був в люті через те, що в пресу просочилася інформація про консультації з приводу привітання Путіну. Про це повідомляє CNN, посилаючись на свої джерела в оточенні американського президента, інформують Патріоти України.

Раніше, нагадаємо, повідомлялося, що радники Трампа з питань національної безпеки відмовляли президента США від привітань Путіну.

За інформацією CNN, після витоку інформації президент США провів зустріч зі своїми помічниками і консультантами і нагадав, що лише невелике коло присутніх було допущено до секретних матеріалів, а тому буде розслідування. Глава апарату Білого дому Джон Келлі також був злий, що інформація з конфіденційних переговорів президента стала загальновідомою.

Як уже повідомлялося раніше, 20 березня Трамп провів телефонні переговори з Путіним і привітав останнього з переобранням на пост президента РФ. У Держдепартаменті США пізніше пояснили, що такі дзвінки і привітання - частина протоколу, а не знак згоди з усіма аспектами проведеної Росією політики.

Проте американський сенатор-республіканець Джон Маккейн розкритикував Трампа за "привітання диктаторам з перемогою на виборах".

Байден з підписом обіцяє не тягнути: Сенат США підтримав проголосований палатою Представників законопроект Джонсона про допомогу Україні

середа, 24 квітень 2024, 5:48

Вночі 24 квітня (за Києвом) Сенат США схвалив пакет допомоги Україні, Ізраїлю та Тайваню, де на підтримку України передбачено понад 60 млрд доларів. . Як стало відомо з трансляції засідання, законодавці схвалили цей пакет переважною більшістю голосів. ...

Ще царський пароплав відігравав неабияку роль у підтримці боєздатност ЧФ: Знищення "Комуни" може завдати найбільшої шкоди флоту РФ - Forbes

середа, 24 квітень 2024, 4:42

Це був найстаріший діючий військовий корабель у світі, що виконує завдання на передовій лінії. Як пише Forbes, поки незрозуміло, наскільки серйозні пошкодження, але навіть помірна шкода може вивести судно з ладу на місяці або роки. "Це особливо поганий...